logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: فیلتر تداخلی رنگی بر پایه نانو ذرات پلیمری

اظهارنامه: 1390/02/26

اظهارنامه: 390020821

ثبت: 1390/04/18

ثبت: 70580

مالک/مالکان: پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: فرهاد عامری شهرابی - محمد رضا شمشیری - علی اكبر یوسفی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

‏برای ساخت فیلتر تداخلی رنگی بر پایه نانو ذرات پلیمری ساندویچ شده ، محلول های پلیمری ‏پلی متیل متاكریلات و پلی استایرن بهمراه سوسپانسیونی از نانوذراتی پلیمری بر پایه پلی استایرن در آب، توسط دستگاه نشانش لوله ای لایه های نازك و بطور متناوب روی یكدیگر قرار گرفتند استفاده از دستگاه میكروسكوپ الكترونی روبشی ( SEM ‏) نشان داد فصل مشترك قابل تفكیكی میان لایه های پلیمری وجود دارد كه حاكی از مناسب بودن حلال های انتخابی دارد. خواص نوری فیلم های ریخته گری شده با استفاده از روش اسپكتروفوتومتری و گونیواسپكتروفوتومتری بررسی گردید. این آزمون ها بازتاب طول موجی وابسته به اندازه ذرات جسم را نشان داد. همچنین اثبات گردید طول موج عبوری تقریبا مكمل طول موج بازتابی می باشد. این فیلتر بعلت استفاده از مواد پلیمری دارای ایمنی و هزینه پایین تولید می باشد. ضمنا از حیث روش تولیدی بعلت استفاده از دستگاه نشانش لایه ای از سهولت در تولید برخوردار است در صورتیكه استفاده از مواد معدنی هم از لحاظ هزینه تمام شده و هم از لحاظ روش مورد استفاده دارای محدودیت می باشند. حوزه كاربردهای این فیلتر شامل حوزه های تولید نمایشگرهای رنگی، حسگرها و كاربری های نظامی می باشد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.