عنوان اختراع: آهارگیری منسوجات با استفاده از اوزناسیون
اظهارنامه: 1390/02/28
اظهارنامه: 390020909
ثبت: 1390/04/07
ثبت: 70447
مالک/مالکان: اكبر خدامی
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد
مخترع/مخترعان: اكبر خدامی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
معمولا در تولید پارچه های تاری - پودی نخهای تار با یك لایه محافظ به نارآهار پوشش داده می شوند تا راندمان بافندگی افزایش یابد. از سوی دیگر آهار عمده ترین ناخالصی است كه باید در مرحله مقدمات تكمیل كالا گرفته شود تا از بروز مشكلات عدیده در مراحل چاپ و رنگرزی جلوگیری شود. در بیشتر موارد فیلرتشكیل شده آهار در آب (سرد یا جوش) به راحتی حل نشده جهت زدودن كامل آن لازم است كه ساختارشیمیایی آ ن به نحوی تجزیه شود كه آ هاردر آ ب محلول گردد. معمولا مواد شیمیایی جهت آهارزدایی منسوجات بكار برده می شود. اما تمامی روشهای موجود دارای نواقصی می باشند كه نیاز به تحقیق درروشها و مواد جدید را جهت بهبود كیفیت آهارگیری، حفظ ویژگیهای مطلوب كالا، و عدم تاثیر منفی بر محیط زیست را ایجاب می كند. از سوی دیگر امروزه جایگزین كردن روشهای معمول شیمیایی درمحیط آ بی با پروسه هایی كه میزان آلایندگی آنها صفر و یا ناچیز است یكی از اولویت های صنایع می باشد. بنابراین جایگزینی روشهای معمول شیمیایی با روشهای خشك از مزیتهای خاص خود بویژه برای محیط زیست برخوردارمی باشند. بنابراین آهارگیری منسوجات با استفاده از اوزناسیون و یا تركیب آ ن با روش های تابشی مدنظر قرار گرفته است.