logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: تولید اسید لاكتیك توسط سویه Lactobacillus plantarum RS2 در محیط كشت آب‌پنیر در شرایط بهینه

اظهارنامه: 1396/11/01

اظهارنامه: 139650140003012590

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/02/29

ثبت: 98601

طبقه بندی بین المللی:

C12N 1/20
C12P 7/56
C12N 1/20
C12P 7/56

مالک/مالکان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشكذر - بهرام وخشور - سمانه صدیقی خویدك

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: بهرام وخشور - سمانه صدیقی خویدك

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

اسید لاكتیك از مهم ترین اسیدهای آلی است كه كاربردهای فراوانی در صنایع غذایی، دارویی و نساجی دارد. این اسید در طبیعت توسط طیف وسیعی از باكتری‌ها، مخمرها و قارچ‌های رشته‌ای تولید می‌شود. دراین پژوهش از سویه بومی Lactobacillus plantarum strain RS2 به عنوان عامل تخمیر كننده برای تولید اسیدلاكتیك استفاده شد. از آب‌پنیر نیز به عنوان سوبسترای تخمیر استفاده شد. آب پنیر با داشتن مقدار بالای BOD یكی از آلاینده‌های عمده‌ی حاصل از كارخانجات لبنی است. این ماده با داشتن درصد بالایی ازقند لاكتوز، می تواند به عنوان یك سوبسترای مفید برای تخمیر توسط میكروارگانیسم ها مورد استفاده قرار گرفته و اسید لاكتیك تولید نماید. برای طراحی آزمایش و تشخیص عوامل مؤثر در تولید اسید لاكتیك از روش پلاكت-بورمن استفاده شد. در این تحقیق غلظت پودر آب‌پنیر، غلظت عصاره‌ی مخمر، pH، دما، سرعت دور همزن و مقدار تلقیح اولیه توسط باكتری مورد بررسی قرار گرفت كه در پایان تمامی عوامل به غیر از مقدار تلقیح اولیه در تولید اسید مؤثر شناخته شد. سپس نتایج مختلف توسط نرم افزار Originpro بررسی شد و غلظت70 گرم بر لیتر آب‌پنیر،6 pH، دمای 36 درجه سلسیوس، غلظت عصاره‌‌ی مخمر بین 7تا12 گرم بر لیترو سرعت دور همزن كمتر از 45 دور بر دقیقه، برای بیشترین تولید اسیدلاكتیك در محیط آب‌پنیر تعیین شد. در شرایط بهینه حداكثر تولید اسید لاكتیك 8/4گرم بر لیتر در روز بود. نتایج حاصله نشان داد كه Lactobacillus plantarum strain RS2 یك باكتری بسیار مناسب برای تولید اسید لاكتیك در مقیاس آزمایشگاهی بوده و این باكتری برای تولید اسید لاكتیك از آب پنیر در مقیاس صنعتی پیشنهاد می‌گردد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.