logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: كیت ارزیابی كیفیت عسل بصورت كمی و كیفی، بر اساس محتوای تركیبات فنولیك، خواص آنتی اكسیدانی و فعالیت آنزیم دیاستاز

اظهارنامه: 1398/08/13

اظهارنامه: 139850140003007038

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/12/21

ثبت: 100668

طبقه بندی بین المللی:

A61K 8/97
A61K 31/11
A61K 31/12
A61K 8/97
A61K 31/11
A61K 31/12

مالک/مالکان: اصغر زربان

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: اصغر زربان

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

عسل (Honey) یك فرآورده طبیعی شیرین است كه توسط زنبور عسل Apis Mellifera)) با استفاده از شهد گلها تولید می شود. مواد تشكیل دهنده عسل، عبارت است از آب به میزان ۱۵ تا ۲۰ درصد، انواع قندها به میزان ۸۰ تا ۸۵ درصد و همچنین تركیبات پیچیده‌ای از مواد نیتروژن دار، آنزیم ها، تركیبات فنولیك، املاح ،ویتامین ها و دیگر تركیبات فیتوشیمیایی به میزان حدود 2 درصد می باشد. تركیب مواد شیمیایی با توجه به منطقه جغرافیایی ونوع گلها متفاوت است. همچنین تغییرات فصلی ، محیطی، نحوه فرآوری عسل ، زمان ذخیره سازی و شرایط آن، اثرزیادی بر تركیبات عسل دارد. عسل دارای دو اثر تغذیه ای و دارویی بوده و در طب سنتی و از دوران باستان مورد توجه قرار داشته است. در حال حاضركیفیت عسل و اطمینان از طبیعی بودن آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روشهای متنوعی در این خصوص ابداع و در حال انجام هستند. اگرچه در اكثر روشهای موجود، بیشتر به طبیعی بودن عسل و همچنین پایین بودن مواد سمی و توكسیك در عسل توجه می شود ولی كمتراز اثرات بیولوژیك آن در تعیین كیفیت ، درجه بندی و استاندارد سازی آن استفاده می شود. در سالهای اخیر نشان داده شده است كه بسیاری از خواص سودمند عسل و ارزش بیولوژیكی آن به همان تركیبات پیچیده ، بخصوص تركیبات فنولیك آن ارتباط دارد. تركیبات فنولیك شامل فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیك بوده، كه به عنوان عوامل اصلی ایجاد كننده خواص آنتی اكسیدانی عسل مطرح می باشند و اساساً توانایی خنثی‌سازی رادیكال‌های آزاد توسط عسل را باعث می شوند. مطالعات زیادی ارتباط بین سطح تركیبات فنولیك و ظرفیت آنتی اكسیدانی عسل با خواص ضد سرطانی، ضد التهابی، ضد میكروبی، تعدیل چربی های خون، كاهش قند خون و كاهش مشكلات گوارشی و ...را نشان داده اند و امروزه عسل علاوه بر اینكه به عنوان ماده غذای مورد استفاده قرار میگرد، بیشتر به خواص دارویی و اثرات بیولوژیكی آن توجه می شود. لذا با ارزیابی این تركیبات، می توان در تعیین كیفیت عسل و همچنین برای استاندارد سازی كیفیت عسل استفاده نمود. ازمهمترین مزایای این كیت این است كه علاوه بر اینكه ماهیت طبیعی بودن و شرایط نگهداری مناسب عسل را نشان می دهد به خواص بیولوژیكی عسل می‌پردازد و كیفیت عسل بر اساس ظرفیت اثر بخشی آن در زمینه های مختلف مرتبط با سلامت، پیشگیری و یا درمان بیماریها را نشان می دهد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.