logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: استخراج اسانس ازپوست میوه بكرایی

اظهارنامه: 1391/01/15

اظهارنامه: 13915014000300050

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1391/05/09

ثبت: 76269

طبقه بندی بین المللی:

مالک/مالکان: رویا شكاری

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: كرامت الله رضایی تیره شبانكاره

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

‏اسانس ها تركیبات معطری هستند كه در صنایع غذایی و عطرسازی كاربرد بالایی دارند. اسانس ها را معمولا از طریق تقطیر گیاهان اسانس دار تهیه می كنند و طریقه به كار برده شده، بستگی به نوع و حالت مواد گیاهی دارد. مركبات یكی از منابع تهیه اسانس ها هستند. بكرایی گیاهی است از خانواده مركبات كه بومی جنوب شرق آسیا می باشد. بكرایی دو رگه طبیعی از لیمو شیوین و نارنگی است كه در منطقه جنوب كشورمان به دست آمده و به خاطر رشد مناسب در خاك های قلیایی برای جنوب ایران توصیه می شود. در این تحقیق، اسانس پوست میوه بكرایی به دلیل دارابودن مصارف عمده آرایشی بهداشتی و غذایی. اثرات درمانی و دارویی و همچنین خواص ضد باكتری و قارچ كشی به روش پیشرفته مایكروویو مورد استخراج قرار گرفت و نتایج حاصله با نتایج حاصل از روش مرسوم (تقطیر با آب به وسیله كلونجر) از نظر بازدهی و زمان استخراج، تركیب شیمیایی و كیفیت اسانس مورد مقایسه قرار گرفت. استخراج به كمك مایكروویو در زمان كوتاهتری نسبت به روش كلونجو آغاز گردید ( ٩ ‏دقیقه در مقایسه با ٢٠ ‏دقیقه). اسانس حاصله به روش تقطیر با آب به كمك مایكروویو در مدت زمان ٣٠ ‏دقیقه محصولی قابل مقایسه با روش تقطیر با آب به وسیله كلونجر (كه به عنوان روشی مرسوم در استخراج اسانس استفاده می گردد) در مدت ٣ ‏ساعت فراهم ساخت. میزان اسانس پوست بكرایی به دست آمده به روش مایكروویو 2.02+-0.2% ‏و به كمك كلونجر 1.98+-0.2% ‏(وزن اسانس به ١٠٠ ‏گرم پوست تازه میوه) گزارش گردید. تركیبات اسانس های استخراج شده با روش های كروماتوگرافی گازی شناساگر طیف سنج جرمی و كروماتوگرافی گازی / شناساگر یونیزاسیون شعله ای نیز مورد شناسایی قرار گرفت. لیمونن ( 74/75-78.66%) اصلی ترین تركیب موجود در اسانس پوست بكرایی بود. تفاوت معنی داری میان خواص فیزیكی (ضریب شكست، وزن مخصوص، ویژگی های ظاهری) اسانس های حاصل از روش های به كار گرفته شده مشاهده نگردید. نتایج حاصله از این تحقیق بیانگر این بود، تقطیر به كمك مایكروویو سبب ایجاد تاثیرات نامطلوب بر روی كیفیت اسانس نگردید، و سبب استخراج سریعتر اسانس شد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.