عنوان اختراع: فرآیند تولید و فرمولاسیون سسهای پستو
اظهارنامه: 1397/11/27
اظهارنامه: 139750140003010006
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1398/02/30
ثبت: 98624
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: شرکت صنعتی زر ماكارون سهامی خاص
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: مهدی امینی - آرش سلطانی - محسن امینی - مرتضی سلطانی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
خلاصه اختراع پستو، سس اسپاگتی به سبك ایتالیایی است كه اخیراً با اقبال بازار جهانی روبرو گردیده است. امروزه طیف وسیعی از سس های آماده مصرف برای انواع پاستا در بازار موجود است. به دلیل بهبود كیفیت و گسترش دستورالعمل های متنوع، مصرف این محصولات افزایش یافته است. اختراع حاضر محصولات پستو بهبود یافته و با كیفیت جدید و طعم مطلوب ارائه می دهد كه علاوه بر این كه مدت نگهداری معادل 2 سال دارد، بدون هیچگونه نگهدارنده ای تولید می شود و یك سس پستو آماده مصرف را ارائه می دهد. ایجاد تنوع و نوآوری در طعم و مزه و عطر و بو، متناسب با ذائقه ایرانی از دیگر مزیت های اختراع حاضر است. بهره برداری از تكنولوژی مدرن و استفاده از خط تولید جدید، به منظور تولید سس پستو كه مشابه هیچكدام از خطوط تولید موجود برای انواع سس های مایونز و سالاد و كچاپ و كنسرو نمی باشد. سس پستوی فرموله شده در شركت زر ماكارون برای اولین بار در ایران سسی را فراهم می كند كه با وجود مواد اولیه مغذی كه اكثراً به صورت تازه و با كیفیت بالا تهیه می شوند با بكار گیری چندین عامل كنترلی مثل pH، فرایند حرارتی، نوع بسته بندی، محصولی با ماندگاری بالا و بدون نگهدارنده ارائه داده است.