logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: كنترل مانیتورینگ مبدل تزریق جریان از طریق تلفن همراه و كامپیوتر

اظهارنامه: 1390/09/30

اظهارنامه: 13905014000300426

ثبت: 1391/04/01

ثبت: 73784

مالک/مالکان: اعظم خانی - محمدرضا رضای تهرانی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: محمدرضا رضای تهرانی - اعظم خانی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف-ادعانامه-نقشه-گزارش داوری

خلاصه اختراع

جهت جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی سازه های فلزی، مدفون در خاك و آب، همانند خطوط لوله آب، گاز، نفقت، شلكه های نفتی واقع در دریا و یا بنادر، مخازن نگه داری بنزین، نفت و ... كه با زمین در تماس هستند یك ایستگاه حفاظت كاتدیك باید برپا شود كه شامل یك ترانس ركتیفایر یك بستر آندی افقی و یا حامی كه حاوی تعدادی آندهای جریان اعمالی (سیلیكون، MMO و ...) می باشد. بستر آندی و ترانس ركتیفایر از طریق مقاومت خاك، یك حلقه جریان درست كرده و كاهش بار منفی موجود بر روی سازه فلزی را جبران می كنند. جهت فرانت ولتاژ اعمالی به سازه در محل ؟؟؟؟؟؟؟ سنسوری به نام هنسل استفاده می شود و طبق استاندارد هرگاه این ولتاژ در محدوده 0.85 تا 1.5 ولت (بر اساس وضعیت پوشش خطوط لوله) باشد. سازه حفاظت می شود. نهایتا مبدل تزریق جریان با تغییر میزان جریان احتمالی ؟؟؟ ولتاژ را پوشش خواهد داد. از آنجایی كه خطوط لوله آب، گاز كه از یك شهر به یك شهر دیگر و بعضا بین كشورها می باشد از مناطق جغرافیایی متنوع عبور كرده و دسترسی به نشت پوبنتها (مناطقی كه برای اندازه گیری ولتاژ خط لوله نسبت به زمین پیش بینی شده است) با مشكلات فراوانی مواجه است. كاربران حفاظت كاتدیك قادر به اندازه گیری ولتاژ حفاظت در مسیر نخواهند بود. در شرایط دیگری همچون انراهای ذخیره نفت و بنزین، پالایشگاهی، نیروگاه ها به دلیل بزرگی منطقه و شرایط بد جوی و بعضا ضعفهای علمی كاربران، حفاظت كاتدیك، ولتاژ سازه درست تنظیم نشده و یا اینكه قرائت درست و به موقعی نخواهد داشت. عدم رسیدگی به سیستم حفاظت كاتدیك به مرور زمان موجب خواهد شد كه سازه فلزی خورده شده و شاهد نشتی های متعددی باشیم. تعمیر و برطرف كردن خوردگی ها بسیار پرهزینه و زمان بر بوده و هزینه های بسیار بالاتر از حفاظت سازه خواهند داشت. هدف از این اختراع طراحی یك سیستم پرتابل قابل دسترس، ارزان، همه منظوره و با كاربری ساده بوده تا كاربران در هر شرایطی و در هر نقطه ای از كشور با ارسال یك پیام كوتاه (SMS) قادر به دریافت و ؟؟؟؟؟ و كنترل سازه تحت حفاظت مربوطه باشند. به موجب این امر از یك خسارت میلیاردی كه هر ساله در كشور شاهد آن هستیم جلوگیری می شود.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.