logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: تكنولوژی هردل برای تولید ماست پروبیوتیك مقاوم به كپك زدگی با استفاده از مخمر Kluyveromyces marxianus

اظهارنامه: 1401/04/04

اظهارنامه: 140150140003002416

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1401/06/20

ثبت: 107803

طبقه بندی بین المللی:

C12N 1/16
C12P 7/06
A23C 9/12
A23C 9/127
C12N 1/16
C12P 7/06
A23C 9/12
A23C 9/127

مالک/مالکان: آقای حسین حسن نژاد - خانم پروین اروج زاده قره خاچی - آقای علی عبدالعلی زاده - آقای عزیز همایونی راد

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: حسین حسن نژاد - پروین اروج زاده قره خاچی - علی عبدالعلی زاده - عزیز همایونی راد

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

این اختراع مربوط به حوزه صنایع غذایی بوده كه عمده ترین چالش امروزه علاوه بر فساد بیولوژیكی زود هنگام فرآورده های لبنی از جمله ماست مرجوع شده به كارخانه، معضلی در زمینه پروبیوتیك ها جهت غنی سازی مواد غذایی مربوط به كاهش شدید تعداد نهایی پروبیوتیك ها و زنده مانی آن ها بسیار قابل توجه بوده است. این موضوع می تواند سبب افزایش مقبولیت و مصرف غذاهای هدفمند با نظر بر خاصیت سلامت بخشی گردد. ماست به دلیل دارا بودن ریز مغذی ها و تركیبات سلامت بخش مانند اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب غیراشباع و ضروری، الیگوساكاریدهای پری بیوتیك، ویتامین ها و مواد معدنی می تواند به عنوان حامل مناسب برای پروبیوتیك ها باشد. ماست حاوی مخمر Kluyveromyces marxianus به دلیل ویژگی های خاص خـود مانند سرعت رشد بالا، تشكیل زیست توده بزرگ، مقاومت در برابر حرارت بالا و ایمن بودن در زمینه كاربردهای صنعتی می تواند بسیار قابل توجه در زمینه تولید ماست قرار گیرد. یكی دیگر از سازوكارهای مهم مخمر Kluyveromyces maxianus در مهار رشد عوامل میكروبی دخیل در فساد ماست، مربوط به سرعت رشد ذاتی بالا و رقابت برای استفاده از مواد مغذی محیط با تحمل شرایط اسیدی، قابلیت رشد و تكثیر بیشتری در محیط اسیدی ماست را دارد و فرصـت رشـد را از دیگر عوامل میكروبی عامل فساد میگیرد. این فرآورده می تواند جایگاه خاصی در سبد مصرف كنندگان به ویژه میان افراد با رژیم غذایی گیاهخواری و افراد حساس به لاكتوز به خود اختصاص دهد، همچنین نقش بسزایی در بكارگیری این تكنولوژی در صنایع تولید ماست با نظر بر مقاومت مقابل فساد ها را داراست. Hurdle technology for producing mold-resistant probiotic yoghurt by using yeast Kluyveromyces marxianus

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.