عنوان اختراع: فرآیند و فرمولاسیون تولید بیسكوئیت فراسودمند سیر سیاه
اظهارنامه: 1400/10/28
اظهارنامه: 140050140003008191
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1401/06/23
ثبت: 107835
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: آقای مسلم احمدی موصلو - آقای رضا بهروزی نژاد
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: مسلم احمدی موصلو - رضا بهروزی نژاد
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
اختراع حاضر فرآیند تولید و فرمولاسیون بیسكوئیت سیر سیاه و تركیبات فعال است. این محصول علاوه بر عصاره سیر سیاه حاوی افزودنی های دیگری، عامل امولسیون كننده ، شیرین كننده ، آرد و تخم مرغ عامل بهبود دهده طعم و طعم دهنده و چربی و سایر تركیبات می باشد كه برای تهیه بیسكوئیت پس از مخلوط كردن مواد و عمل آوری خمیر بیسكوئیت قالب گیری و پخته می شود و پس از سرد شدن بسته بندی و ارائه می گردد . به دلیل اینكه سیر سیاه به طور عام در سبد غذایی مردم جایگاهی ندارند و استفاده آن ها به شكل معمول در سیستم خوراكی عرف نشده است ، و از انجایی كه بیسكویت یكی از رایجترین خوراكیهایی است كه بسیاری از ما به عنوان میان وعده یا پذیرایی مصرف میكنیم تصمیم بر تهیه روش تولید بیسكوئیت با سیر سیاه در تركیب ذكر شده در این اختراع گرفته شده است بنا به توضیحات داده شده تولید این بیسكوئیت مسیری جدید در جهت تولید فرمولاسیونی جدید از مواد غذایی به منظور ایجاد كیفیت بالاتر و تولید مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا و تولید ماده غذایی فراسودمند می باشد . در واقع اختراع حاضر ارائه فرمولاسیون جدید و تكنولوژی تولید بیسكوئیت فراسودمند سیر سیاه می باشد .برای استفاده از حداكثری از پلی فنول ها و بهره مندی آسان از خواص آنتی اكسیدانی و ضد التهابی این ماده فراسودمند یعنی سیر سیاه در زندگی روزمره ، فرآیند تولید بیسكوئیت سیر سیاه ابداع شده كه استفاده از این محصول علاوه بر بهرمندی از مزایای پلی فنول ها و آنتی اكسیدان ها، فواید استفاده از یك فرآورده غذایی یعنی بیسكوئیت فراسودمند كه علاوه بر زمینه غذایی و تنقلات برای سلامت عمومی بدن مفید است را فراهم میكند. از جمله كاربردهای آن میتوان به تولیدات جدید در واحدهای صنعتی اشاره كرد. این محصول میتواند در تمام كارخانجات بیسكوئیت سازی تولید شود و در بازار داخلی و خارجی به فروش برسد.