عنوان اختراع: سوسیس ماهی با امولسیون حاوی آنتی اكسیدان و روغن تخم ماهی
اظهارنامه: 1397/11/10
اظهارنامه: 139750140003009513
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1398/06/02
ثبت: 99209
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: آقای سخی قلیچی
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد
مخترع/مخترعان: سخی قلیچی - مونا حاج فتحعلیان
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
در این اختراع، سوسیس ماهی با امولسیون حاوی آنتی اكسیدان و روغن تخم ماهی تولید شد. علی رغم فواید زیاد روغن های غنی از اسیدچرب های چندغیراشباعی مثل امگا-3، صنایع تولیدكننده محصولات گوشتی رغبت كمی برای غنی سازی محصولات خود با این روغن ها دارند چرا كه این روغن ها حساسیت بسیار زیادی به اكسیداسیون دارند و پس از زمان كوتاهی، بو و طعم و همچنین ظاهر نامطلوبی در فرآورده ایجاد می كنند. برای رفع این مشكل، یك امولسیون پایدار با استفاده از روغن غنی از اسیدچرب های چندغیراشباعی (كه از تخم ماهی استخراج شد) و آنتی اكسیدان طبیعی (پروتئین هیدرولیزشده از تخم چربی گیری شده) تولید شد. این امولسیون در طول دوره نگهداری مانع اكسیداسیون گسترده روغن شده و امكان استفاده از آن در محصولات گوشتی بدون ایجاد بو، طعم و ظاهر نامطلوب را فراهم می كند. برای اثبات این ادعا، سوسیس غنی شده با امولسیون پایدار حاوی روغن ماهی و آنتی اكسیدان طبیعی تولید شد. این سوسیس در طول یك دوره نگهداری 30 روزه، پایداری اكسیداسیونی مناسبی داشته و حاوی مقدار بالایی از اسیدچرب های امگا-3 بود.